Ladies lock in goodies πŸ›

So me and the girls have started up a little ritual annual shopping spree evening to fairhill Ballymenas ladies lock in event.

This is basically one evening a year where the shopping centre opens for an extra few hours and each store offer discount – mostly 20%, free bubbly, sweeties, pop up shops and pampering stalls. Pretty much a perfect evening out with the gals.

So I didn’t need anything at all (no surprise there) but if you’re getting a bargain you gotta go, right?

So I wanted to show you what treats I picked up last night.

River Island 

I have been loving the ‘pyjama’ trend since it’s been about this season so I loved this straight away! This nude blouse with black lining will be perfect for casual or dressy wear; it was Β£35 down to Β£20.

New Look

Metallicas, velvet & burgundy are 3 key Autumn trends so I just fell for this outfit. It will be perfect for any Xmas events I will be attending. The bodysuit has a beautiful choker style and cut out back along with a mesh panel which you can’t really see here. The skirt was Β£19.99 & the bodysuit was Β£17.99 so with their 20% savings I got both for Β£30.38 saving Β£7.60!

Debenhams 

Not a store i would usually shop in but I spied this little backpack as soon as I went in and loved it! I love the grey colour with the tassel detail, I think this will be perfect for running about town to my new job! It’s the make ‘red herring’ it was originally Β£25 then was in the sale at Β£17.50 and with a further 10% I got it for Β£15.75! 

Miss Selfridge 

Okay last not but least was miss selfridge. I was delighted with my bargains in here! Love this cute little fluffy chain and body chain I picked up! They were in the sale already both for Β£1!!!! This cute lace insert tee & dress enesemble was also in the sale, Β£35 down to Β£18! The tee comes apart which is perfect so each can be worn seperate! Finally I got this beaut white bomber! Bombers are everywhere right now so I was gobsmacked it was in the sale! Β£45 down to Β£15?!!! WHATTT! Amazing! All of this with a further 20% off I got the whole heap for Β£28! Couldn’t beat it!

What do you gals think of my purchases? Don’t call me the bargain queen for nothing πŸ™Š

Keep up to date for next years ladies lock in event by following them on Facebook! 

https://www.facebook.com/Fairhillshoppingcentre/
Speak soon,

Lotsa love

AG xxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s